Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hırvatistan maçının ardından kameraların karşısına geçti, kötü bir başlangıç yaptıklarını ifade etti.
A Milli Takım, Hırvatistan karşısında Luka Modric'in golüyle ilk yarıda geriye düşerken, ikinci yarıda da yeterince pozisyon üretemeyince maçtan 1-0 yenik ayrılmaktan kurtulamadı.
Maçın ardından TRT mikrofonlarına konuşan Terim, "İlk yarı için iyi oynadığımızı söyleyebiliriz ama ikinci yarı için aynı şeyi söyleyemem. İyi başlayamadık ikinci yarıya. "Biz bitti demeden bitmez" dememiz için önce başlamamız lazım, biz bugün başlayamadık. Ancak kabul edelim ki iyi bir takıma karşı oynadık. İlk yarı kötü bir dakikada golü yedik. Pek pozisyon vermediğimiz, en net pozisyonu da bizim bulduğumuz devreyi geride kapattık. İkinci yarı ise kötüydük. Ancak turnuva daha bitmedi, iki maçımız var." şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam, "Ülke bilmeli ki buraların seviyesi bu. Maçın bir bölümünde topa %50 sahip olduk. Bazı bölümlerde ise güç dengesi öne çıktı. İyi oynamadığımızı gördük ve müdahale etmemiz gereken noktaları tespit ettik. Artık İspanya maçına konsantre olmalıyız." sözlerini kullandı.
Fatih Terim, karşılaşmanın hakemi Jonas Eriksson'un yönetiminin sorulması üzerine ise, "Hakemle ilgili de söylemem gerekenleri Konya'da söyledim. Bir daha bir şey söylememe gerek yok." dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr