Boluspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, futbolculuk dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tekke, Akşam'a yaptığı açıklamada eski takımı Trabzonspor'a asla bir kırgınlık beslemediğini belirterek, ''Biz Trabzonspor'a vefa borcumuzu ödemiş değiliz açık ve net bir şekilde söyleyeyim. Dolayısıyla kendi şahsım adına bu borcumuzu ödeyecek miyiz? İnşallah gerçek manada bir kupa kazanırsak ve bunda da benim bir payım olursa o zaman belki ödedim diyebilirim. Trabzonspor herkese olduğu gibi bize de çok fedakarlıklar yapmıştır vefamız bu konuda kesinlikle eksiktir. Şahıslara kırgınlığımız, kızgınlığımız olabilir ama Trabzonspor'a olamaz'' ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DEN ÇOK ÇEKTİK

Tekke, Fenerbahçe'yle giriştikleri mücadeleye değinirken, ''Fenerbahçe'den çektiğimizi biz kimseden çekmedik. Onlara 5-6 tane güzel golüm vardı ama keşke benden daha fazla çekseydi isterdim. Bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum. İçerde dışarda çok iyi maçlar oynadık ama maalesef çoğu zaman bir şekilde engellendik'' şeklinde konuştu.

BAYERN'DEN TEKLİF ALDIM

Çok önemli takımlardan transfer teklifleri aldığını ifade eden Fatih Tekke, ''Zenit'e giderken ben Arsenal, Everton, Bayern Münih gibi takımlardan da teklifler aldım. Çok önemli değil. Fatih Tekke yeteneği dünyanın en iyi takımlarında oynardı. Fatih Tekke'nin akılsızlığından dolayı oynayamamıştır'' dedi.

MİLLİ HAKSIZLIĞA UĞRADIM

Milli formayı yeterince giyemediğini ve bu konuda hakkının yendiğini söyleyen Tekke, ''Bu ülkede haksızlığa uğramış, hak ettiğinin karşılığını alamamış kişilerden biriyim. Bu kendi yerelimde de öyle ülkemde de öyle. Milli Takım'da 30 kusur maç oynadım. Bu daha fazla olabilirdi mesela. Sırf forma rengimizden dolayı olmadı maalesef'' şeklinde konuştu.

SCHUSTER İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞTI

Fatih Tekke, Şenol Güneş'in Beşiktaş ile verdiği şampiyonluk mücadelesi için ise, ''Beşiktaş ve Şenol Güneş kriz yaşamazsa şampiyonluk yarışında çok şanslı. Ben Beşiktaş’a gelirken çok önemli şeyler başarabileceğimi düşünerek kulübe adımımı atmıştım. O zamanlar takımın başında insanlıktan nasibini almamış Schuster vardı. Hayatımda da böyle bir adam görmedim. İnsanların bilmediği kadar saygısız biriydi'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr