Müzik yaşamında 40 yılı geride bırakan Fatih Erkoç, 'True Love'ın gala gecesinde Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktı. Erkoç, albümünde yer alan, söz ve bestelerinin tamamı kendisine ait şarkıları gece boyunca seslendirdi. Sanatçı, güçlü sesi ve başarılı yorumuyla dinleyicilerden tam not aldı.

'DÜNYAYI SEVGİ VE AŞK KURTARACAK'

Albüme adını veren True Love şarkısıyla açılışı yapan Fatih Erkoç, albümün temasının sevgi ve aşk üzerine kurulu olduğunu ve dünyayı yalnızca sevgi ve aşkın kurtaracağına inandığını ifade etti.

15 YILLIK ÇALIŞMA

Cazla ilk defa Ankara’da askerlik yaptığı yıllarda Erkan Pekcan Orkestrası ile tanıştığını belirten Fatih Erkoç, "Aklımda çok uzun zamandır böyle bir albüm yapmak vardı. Yaklaşık 15 senedir hep niyetliydim. Kerem Görsev ile bir düet albüm yaptık, beraber sahne aldık. Ancak bu albüm benim ilk solo caz albümüm. Güzel olduğunu, seveceğinizi düşünüyorum" diye konuştu.

Konser sırasında trombon da çalan Erkoç, albümde kendisine eşlik eden müzisyen arkadaşlarına teşekkür etti. Ünlü sanatçı, konser bitiminde sevenleriyle bir araya gelerek sohbet etti, imza dağıttı.

 

 


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr