ABD’de yaşlarının 18 olduğu tahmin edilen 4 genç, özel ilgiye muhtaç durumda olan bir gence işkence ettikleri görüntüleri Facebook’tan paylaştı.

Korkunç görüntülerde genç yerde ağzı bantla kapatılmış, elleri bağlı, üstü başı yırtık içinde otoruyor. Gencin boynundan bir ip bağlayan gençler engelli genci boynundan çekip çeviriyor.  Gencin başında çeşitli yaralar olduğu görülüyor.  Yerlerde sigara küllerinin olduğu kayıt sırasında kızlardan birini sürekli sigara içtiği ve gencin başındaki yaralar üstünde sigara söndürüldüğü ihtimalini de akla getiriyor.

Kameraya sigara dumanı üfleyen genç kız ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’a sürekli küfür ediyor.  Zavallı genç art arda tekme ve yumruklar yiyor, bir bıçakla önce saçları ardındna kafa derisi kesilen gencin başında bıçakla daireler çizdikleri de görülüyor.

Polisin yakaladığı 4 kişi adam kaçırma suçundan gözaltına alındı. Polis genci bulduklarında özel bakıma muhtaç durumda olduğunu ve acilen hastaneye kaldırıldığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr