Yangın saat 02.30 sıralarında Kirazlı Mahallesi 2. Sokak'ta çıktı. Edinilen bilgiye göre bir süredir eşiyle sorunlar yaşayan Arslan Kara, gece saatlerinde evine geldi. Karısının evde olmadığını gören Kara sinir krizi geçirdi. İddialara göre bir müddet sonra banyoya giden adam, üzerindeki eşyaları çıkararak ateşe verdi. Yangın kısa süre sonra evin diğer odalarına da sıçradı.

Daireden dumanlar çıktığını gören mahalleli polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu esnada apartmanın çatısında oturmakta olan anne Şükriye Kara ve torunu çıkan dumanlardan etkilendi. İtfaiye ekipleri yanan evi söndürerek, içeride olan Arslan Kara'yı tahliye etti. Dumandan etkilenen Kara, olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.



MAHSUR KALAN ANNE VE YEĞEN KURTARILDI

Çatıda mahsur kalan yaşlı kadın ve yeğen itfaiye erleri tarafından binadan çıkartılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Kara'nın eşinin şiddetli geçimsizlik nedeniyle Beylikdüzü'nde bulunan babasının evine gittiği öğrenildi. Çıkan yangında dairede büyük çapta maddi hasar oluştu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr