Trabzonspor’da yeni sezon planlaması tüm hızıyla devam ederken, yeniden göreve gelen teknik direktör Ersun Yanal’ın listesi de büyük ölçüde şekillenmiş durumda.

Her bölgeye direkt oynayacak ve alternatif oyuncu arayan Bordo-Mavililer’de Yanal’ın gündemindeki vazgeçilmez oyuncu sayısı ise bir elin parlakları kadar bile değil.

O yıldızların başında gelen isim Kasımpaşa’nın başarılı forveti Eren Derdiyok. Adı Galatasaray ile de anılan 27 yaşındaki futbolcu için Yanal’ın Başkan Muharrem Usta ile özel olarak görüştüğü ve “Uzun yıllar faydalanacağımız bir oyuncu.

Eğer Cardozo’yu bu sezon ikna edemezsek onun boşluğunu doldurur. Cardozo kalsa bile gelecek sezon en küçük bir geçiş dönemi sorunu yaşamadan Eren ile devam ederiz. Onu alalım forvette kafamız rahat olsun” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

PAŞA'DA SORUN YOK

Bu sezon 32 maçta sahaya çıkan ve 14 gol 5 asistlik bir performans ortaya koyan Eren Derdiyok’un son kararını Avrupa Şampiyonası sonrasında vermek istediği, Karadeniz ekibinin kurmaylarının ise tecrübeli futbolcuya reddedemeyeceği bir teklif yapacağı belirtildi.

Kasımpaşa cephesinde ise büyük bir sorun yok. Çünkü küçülmeye giden İstanbul temsilcisi, teklif gelen tüm yıldızlarını satarak yola devam etmekte kararlı. (Fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr