Karabükspor deplasmanında alınanan 4-0'lık hezimetin ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın takıma 3 gün izin vermesi camiada şaşkınlık yarattı.

Karşılaşma sırasında başta futbolcular olmak üzere, cezası nedeniyle maçı tribünden başkan Muharrem Usta ile birlikte izleyen Ersun Yanal'a büyük tepki gösteren bordo mavili taraftarlar. Usta ve Yanal'ı da istifaya davet etmişti.

Bordo mavili taraftarlar takımın milli maçlar nedeniyle verilen arada daha çok çalışarak bir an önce toparlanmasını beklerken, teknik heyetin kötü giden takıma 3 gün izin vermesine büyük tepki gösterdi. Sosyal medyada da bu yönde tepkilerini dile getiren taraftarlar, Ersun Yanal'ın kötü gidişatı tersine çevirmesinin zor olduğunu ifade ettiler.

Radikal karar alabilir

Bu arada Ersun Yanal'ın takıma ise 3 günlük izin vermesinin nedeninin demoralize olan futbolcuların aileleri ile vakit geçirip olumsuz psikolojiden kurtulmaları olduğu ifade edildi. Tecrübeli teknik adam 4-0'lık yenilginin ardından sıcağı sıcağına yapılacak antrenmanda futbolcular ile taraftarların karşı karşıya gelerek tatsız olayların yaşanmasını da önlemek istediği vurgulandı.

Öte yandan Karabük'te alınan farklı mağlubiyet sonrası büyük hayal kırıklığı yaşayan Ersun Yanal'ın milli takım arasında radikal kararlar almaya hazırlandığı iddia edildi. Tecrübeli teknik adamın başkan Muharrem Usta ile bir görüşme yapması ve sonrasında harekete geçmesi bekleniyor. Yanal'ın bazı isimleri kadro dışı bırakabileceği de iddia edildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr