Trabzonspor’da geçmiş dönemden kalan alacaklar mali anlamda zor günlere sebebiyet veriyor. Bordo mavililerde son olarak 12 Kasım 2014-2 Temmuz 2015 tarihleri arasında görev yapan teknik direktör Ersun Yanal, geçmiş dönemden kalan alacaklarını tahsil etmek için kulübe avukat gönderdi. Kulüp yetkilileri ile Yanal’ın avukatlarının görüşme yaptığı, ödemelerin ise yapılacak planlama ile gerçekleştirileceği belirtildi.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Doğan Haber Ajansı’na () yaptığı açıklamada, Ersun Yanal’ın geçmişten kalan alacaklarının olduğunu hatırlatarak, "Bu borcun bir kısmını ödeyip bir kısmını ise taksitlendireceğiz. Yanal ile kulüp arasında alacaklarına yönelik hiçbir sorun yok" dedi.

Oscar Cardozo ve Özer Hurmacı konusunda da açıklamalarda bulunan Meriç, ödeme planı oluşturduklarını belirterek şunları söyledi:

"Doğal olarak alacaklarını herkes istiyor. Biz de bir planlama yaparak borçlarımızı yapılandırıyoruz. Ekonomik durumumuza göre ödemelerimizi gerçekleştiriyoruz. Şu anda kulübün önünü kesecek bir sorun yok."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr