Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce söylediği, 'Anneliği reddeden, evini çekip çevirmekten vazgeçen bir kadın, iş dünyasında istediği kadar başarılı olsun özgünlüğünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Eksiktir, yarımdır' sözlerine Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden sert bir karşılık geldi. Mezun olan bir grup öğrenci, sahnede, 'Diplomamız da tam, kadınlığımız da' yazılı pankart açtı.

Pamukkale Üniversitesi'nde mezuniyet törenleri bugün yapılan genel mezuniyet töreniyle sona erdi. Genel mezuniyet töreni saat 14.00'te yapılırken, Tıp Fakültesi mezuniyet töreni saat 11.00'de yapıldı. PAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan törende öğrenciler sahnede keplerini atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Törenin sonunda Tıp Fakültesi'nden mezun kadın öğrencilerden 10'u 'Diplomamız da tam, kadınlığımız da' yazılı pankart açtı.
Genç doktorların açtıkları pankart, arkadaşları tarafından alkışlandı, cep telefonlarıyla görüntülendi ve sosyal medyada paylaşıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr