Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Evet Platformu” tarafından Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda düzenlenen "Konya Buluşması”na katılarak vatandaşlara hitap etti.

AGİT DİYE BİR ÖRGÜT VAR

Avrupa'da AGİT diye bir örgüt var. Bunlar kalkmışlar Türkiye'de evet çıkarsa burada sıkıntıların olduğu anlamına gelir diyor. Rapor verecekmiş. Sen haddini bil. Heryerde evet varmış, hayır görmemiş. Haddini bil, sen kimsin ya! Böyle bir rapor veremezsin. Sen bunu çalışmayan partinin yönetimine söyle. Raporu versen de vermesen de Pazar akşamı bu millet gereğini yapacaktır evelallah! Biz Pazar akşamı itibarıyla bu işi milletçe bitireceğiz. Davamız büyük, aşkımız millet, derdimiz memleket.


SDET PARTİLİ HANIMLARA ÜZÜLDÜM

Hani denize dökerim diyen bir zat vardı ya! Saadet Partili bazı hanım kardeşlerim onu makamına ziyarete gitmişler. Çok üzüldüm çok. Çünkü ben kökeni, o menşei tanırım. Böyle zillet içindeki bir kişiyi nasıl oluyor da gidip ziyaret ediyorlar?

"EYALET GÜNDEMİMİZDE YOK"

Pazar günü aynı zamanda bu idam kararının verileceği gündür. Asıl bu kararı siz vereceksiniz. Pazardan sonra bu parlamentoya gelecek. Kılıçdaroğlu ben evet derim diyor. Sayın Bahçeli de evet diyor. Bana gelecek, ben bunu onaylarım. Ha geçmedi, ben inanıyorum ki AK Parti-MHP yine bir gen soru verir millete geliriz. Kararı millet verir.

Son günlerde bir dedikodu var. Üniter yapı meselesi. Türkiye’nin üniter yapısının en büyük savunucusu daima şahsım başta olmak üzere biz olduk biz olacağız. Eyaletmiş federasyonmuş, hiç biri bizim gündemimizde yok. Cumhurbaşkanlığı forsunda temsil edilen tüm devletlerimizle gurur duyuyoruz. Bizi sen sevgisiz susuz havasız ve vatansız bırakma Allahım. Böyle dua ediyorum.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr