CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na ilişkin sözleri için konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ana muhalefetin üzerinden siyaset yapmak istediği cinsi sapık şu ana cezaevinde ve hesabını veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Cinsi sapıklara dahi bel bağlamış durumdalar. Ana muhalefet partisinin genel başkanı dün bir konuşma yapıyor. Ben bu konuşmayı onun şahsına değil onun şahsında başında bulunduğu partinin mensubu hanımefendilere ve milletime havale ediyorum.

"Karaman'dan sonra olaylar patladı" diyor. "Bunlar sabah akşam dinden imandan bahsediyorlar" diyor. Önce istiklal şairimizin ifadesiyle dinime küfreden müslüman olsa bari diyorum bu bir.

Aile ve Sosyal politikalar bakanımız olan hanımefendiye tekrar etmeye terbiyemin müsaade etmeyeceği ifadelerle saldırıyor.Dün TV haberlerinde bu sözler biplenerek veriliyor. Bakan hanım hakkında çok çirkin ifadeler kullanıyor.

BU SİYASİ SAPIKLARI NE YAPACAĞIZ?

Ana muhalefetin üzerinden siyaset yapmak istediği cinsi sapık şu ana cezaevinde ve hesabını veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız.

Biz bunları ademe mahkum edip hiç yerine koydukça ahlaksızlığın çıtasını yükseltiyor. Bu zat için söylenen her söz israftır fuzulidir ve tıpkı kendisi gibi gereksizdir. Bu kişi başında bulunduğu partinin de yüz karasıdır.Kaset olayı olmasa bunun partinin başına gelecek ne mecali ne de hali vardı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr