Cumhurbaşkanı Tayyiş Erdoğan, Saray'da bir araya geldiği muhtarlara hitap ediyor. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Milletimizin tercihlerinin arkasında büyük bir feraset ve köklü bir birikim vardır. 

Ülkemizle ilgili kötü niyetler sürüyor. Terör örgütlerinin maşa olduğunu onların arkalarında başka bir güç olduğunu gayet iyi biliyoruz. 15 Temmuz ihanetinin FETÖ'nün müsebbibi olan FETÖ şle mücadelemizi bütün cephelerde sürdürüyoruz.

Hiçbir taviz vermeden ömrümüzün sonuna kadar istiklal mücadelemize devam edeceğiz. Terör örgütlerinin birer maşa olduğunu ve gerçek mücadeleyi onların arkasındaki güçlere karşı verdiğimizi biliyoruz.Biz bu örgütlerin üzerine gittikçe hepsinin aynı ahtapotun kolu olduğu ortaya çıkıyor.

Kimsenin PYD için bunların PKK ile ilişkisi yok deme durumu kalmadı. Artık kimsenin de FETÖ'yü savunacak mensuplarını da masum görecek durumu kalmadı.

Meclis'in çalışma şekli üslubu bellidir. Gelirsin kürsüde söyleyeceklerini söylersin, sonra çeker yerine oturursun. O kürsü söyleyecek sözü olanlar için oraya konuldu. Bunlar iyi niyet göstergesi değildir.  Parlamento çalışmalarını geçigtireceksiniz ne olacak. Ben inanıyorum ki bu parlamentodan geçecek ve milletin önüne gidecek. Parlamentodan geçsin, millet ne karar verirse biz eyvalah diyelim. Ama görüyorum ki bunlar milletten rahatsız. Bu ülkede CHP il başkanları ın valilik yaptığı dönemleri biliriz. Herkes milletin söylediğine sagılı olacak. Millet ne derse o olacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr