PTT 1. Lig’de 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Adanaspor’da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Serkan Şenyürek ve Adnan Ercan’ın sunduğu Koza Spor programına konuk oldu. İpekoğlu’na Yılmaz Vural’ın, “Adanaspor kalan 3 maçta bizim için oynamalı. Başkan Bayram Akgül, bana gençleri oynatalım muamelesi yapma. Kalan maçlara harbi takımınla çık. Bak gör o zaman Adanaspor - Adana Demirspor kardeşliğini” şeklindeki açıklamaları soruldu.

Vural’ın söz konusu açıklamalarının saygısızca olduğunu belirten İpekoğlu, “Futbolun ana prensiplerinden biri rakibe saygı duymaktır. Bu çok önemli. Yılmaz Vural bir açıklama yapıyor. Bir, kalan her maçı kazanman garanti mi ki? Öncelikle bu rakiplerine de bir saygısızlık. İki, sen kimsin benim işime müdahale etmeye çalışıyorsun. Yılmaz Vural şovu sever. Son zamanlarda da şov programlarına katıldı. Onların etkisi altında kalmış” şeklinde cevapladı.

“KENDİ MAÇLARINI KAZANMAYA ÇALIŞSINLAR”

Kalan 3 maçı aslanlar gibi çıkıp oynayacaklarını ifade eden İpekoğlu, “O yüzden kendi işlerine baksınlar. Kendi maçlarını kazanmaya çalışsınlar. Biz buraya kadar aslanlar gibi geldik. Bundan sonra hangi oyuncularla oynayacağımız onları ilgilendirmez. PAF takımın oyuncuları ile oynayacak değiliz. 29 kişilik kadromuzdaki oyuncuları oynatacağız. Bu oyuncular bu güne kadar aslanlar gibi oynayarak bu takımı buralara kadar getirdi, başarılı oldular, bundan sonra da başarılı olacaklardır. Bizim hedefimiz son maça kadar mağlup olmamak” diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr