Fenerbahçe'de sezon öncesi kampının ve Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Monaco maçının yıldızı olan Emmanuel Emenike, yeni sezon hedeflerini anlattı.

AfricanFootball.com'a konuşan Emenike, Fenerbahçe taraftarının ve camiasının kendisinden beklentilerini bildiğini dile getirirken "Bu sezon iyi işler başarmak istiyorum ve bunun için daha fazla çalışıyorum. İlk hedefim elbette Fenerbahçe formasıyla bol bol gol atmak. Bu sezon Fenerbahçe'yle kupalar kazanmak istiyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında attığı iki golle Sarı-Lacivertli ekibin Monaco karşısındaki galibiyetinde başrolü oynayan Nijeryalı golcü, form durumuyla ilgili de "İyi oynadım ama elbette bu, en iyi performansım değildi. Bu daha başlangıç, her maçta sahaya her şeyimi koyacağım. Amacım şimdiye kadar boşa kaybettiğim zamanı geri kazanmak. Geçmişte eleştirildim ama aslında kötü bir oyuncu olmadığımı tekrar ispatlayacağım. Umarım taraftarlarımızı hep mutlu ederim. Hala çok kaliteli bir golcüyüm ve geçmişi de unuttum, sadece geleceğe bakıyorum" yorumunda bulundu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLACAĞIZ!"

Fenerbahçe'nin, 2-1'in rövanşında Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Monaco maçına da değinen Emenike, "Rövanşta daha fazlasını yapmak istiyorum. Rakibin gücünü ve ne kadar tehlikeli olduğunu biliyoruz ama biz de iyi bir takımız ve bu maça hazırız. Monaco'ya iki gol atığ üzerimdeki baskıyı attım ama çalışmayı bırakmayacağım. Bu turu geçeceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Sarı-Lacivertli taraftarlardan takıma destek isteyen Emenike ayrıca "Fenerbahçe, bir Şampiyonlar Ligi kulübü ve orada olacağız." diyerek sözlerini noktaladı. (goal)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr