Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor beraberliği, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Manchester United yenilgisi sonrası sancılı döneme giren Fenerbahçe'de yönetim kurulu kritik bir karar aldı. Manchester karşısındaki 4-1'lik hezimet sonrası eleştirilerin hedefi haline gelen Aziz Yıldırım ve ekibi, zorlu Atiker Konyaspor deplasmanında takıma destek olma kararı aldı.

Alanyaspor ve Manchester maçları nedeniyle futbol takımına kızgın olan Aziz Yıldırım'ın, takımın kritik sürece girdiği dönemde kızgınlığını rafa kaldırdığı ve sonuna kadar futbolculara destek verme taraftarı olduğu öğrenildi.

Yönetimin, ilk hamlesini Konya'da yapacağı ve Aziz Yıldırım-Mahmut Uslu ikilisi başta olmak üzere tüm yönetim kurulunun Konya'da takıma destek vereceği ifade edildi. Yıldırım'ın, maç öncesi takımın otelinde futbolculara bir moral konuşması yapabileceği de ifade ediliyor.

Yarın uçuyorlar

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda yarın akşam oynanacak karşılaşma için Fenerbahçeli idarecilerin yarın gündüz saatlerinde maçın oynanacağı kente uçacağı bildirildi.

(Fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr