Günlerdir merakla beklenen ve bugün itibariyle başlayan üniversite ek kontenjan kayıt süreci 9 Eylül Cuma günü sona erecek.

ÖSYM ek kontenjan kayıt tarihlerini açıkladı. 2016 ek yerleştirme döneminde tercih yapan öğrenciler 6 Eylül Salı - 9 Eylül Cuma tarihleri arasında kayıtlarını gerçekleştirebilecekler.

LYS sonuçlarının açıklanmasıyla süregelen kayıt telaşı devam ediyor. Üniversitelerin yeni kayıt dönemleri için tercih yapan fakat yerleşemeyen üniversite adayları, şanslarını ek tercih dönemlerinde denemişti. İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerin, üniversitenin Rektörlük Binası'nda gerçekleştirilecek kayıtlarını 6 Eylül Salı - 9 Eylül Cuma tarihleri arasında yapabilecekleri bilgisini ulaştırdı.

Ek kontenjan döneminde tercihlerinin yapan ve kayıt yaptırmak isteyen binlerce aday, üniversitelere bugün itibari ile akın etmeye başladı. Aileleri ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanından İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne gelen öğrenciler ise hem kayıtlarını yapma hem de üniversite eğitimi alacakları kurumu gezme şansına sahip oldular.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr