Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı Instagram'dan gönderdiği mesajla Los Angeles Galaxy'ye veda eden Steven Gerrard'ın eski kulübü Liverpool'a dönüş ihtimali gün geçtikçe ağırlık kazanıyor.

Hafta başında Liverpool'un Manchester United ile golsüz berabere kaldığı maçı Anfield tribünlerinden takip eden 36 yaşındaki oyuncu hakkında açıklamalarda bulunan menajer Jürgen Klopp, "Gerrard'ın Liverpool'da her zaman bir yeri olacak." sözleriyle, bir anlamda kulüp efsanesinin dönüşüne yeşil ışık yaktı.

Dün West Bromwich Albion'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Klopp, kariyerinin 17 yılını Liverpool'da geçiren Gerrard'la ilgili olarak, "Stevie'nin burada hoş karşılanmasından daha doğal bir şey yok. Kulübe geri dönmesi benim için hiçbir problem oluşturmaz. Ancak öncesinde kendisiyle bir görüşme yapmamız gerekiyor. Kimsenin şüphesi olmasın, bu kulüpte Gerrard'a uygun bir rol her zaman olacak." dedi.

Gerrard'ın geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde de Liverpool'a döneceği konuşulmuş, ancak tecrübeli oyuncu kariyerine ABD'de devam etme kararı almıştı. Bir süredir Gerrard'ın Liverpool teknik ekibinde yer alacağına dair haberler de gündemde yer alıyor.

Liverpool ile ilk resmi maçına 29 Kasım 1998 tarihinde Blackburn Rovers karşısında çıkan Steven Gerrard, 17 yıl boyunca aralıksız formasını giydiği Merseyside ekibinden 2015 yılında ayrılarak Los Angeles Galaxy'ye transfer olmuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr