Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ertelenen derbi maçı hakkında yaptığı açıklamada; "Galatasaray bu derbiye çok iyi hazırlandı. Dolayısı ile maçın önemi belli. Onun için futbolcularıma güveniyorum. Üzerilerine düşeni yapacaklarını düşünüyorum" dedi.

Dursun Özbek, GSİYAD'ın geleneksel olarak düzenlediği 'Galatasaray'da Yılın Sporcu' ödül törenine katıldı. Etkinliğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, yarın Galatasaray için çok önemli bir gün olduğunu vurgulayarak, "Türkiye içinde çok önemli bir gün. Yarın ertelenmiş bir derbi maçını oynayacağız. Ben her şeyden önce çok iyi bir hava içerisinde geçmesini diliyorum. Örnek bir derbi olmasını diliyorum. Galatasaray bu derbiye çok iyi hazırlandı. Dolayısı ile maçın önemi belli. Onun için futbolcularıma güveniyorum. Üzerilerine düşeni yapacaklarını düşünüyorum. Galatasaray'ın hak ettiği bir galibiyeti inşallah taraftarlarımıza hediye edeceğiz. Taraftarlarımızı da mutlaka maça bekliyoruz. Galatasaray'ı canı gönülden 90 dakika desteklemelerini bekliyorum. Bizim için çok önemli bir maç" diye konuştu.

Basın mensuplarının alınan güvenlik tedbirleri hakkındaki sorusuna ise Başkan Özbek, "Ertelenen maçın neden ertelendiği belli. Güvenlik tedbirleri Türkiye çağında oluyor. Taraftarlarında buna dikkate alarak Galatasaray'ı desteklemesini bekliyorum" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr