G.SARAY’da yanıt bekleyen sorular başkan Dursun Özbek’i bekliyor... Paris’te Türkiye-Hırvatistan maçını izledikten sonra dün de CAS Davası’na katılan Özbek, İstanbul’a dönüşünde soru işareti yaratan birçok konuya son noktayı koyacak. Galatasaray Başkanı, bu büyük önem taşıyan şu konu maddelerinde tercih yapacak...

1-) HOCA KARARI NETLEŞECEK

BAŞKAN’nın teknik adam konusundaki hedefi aylardır Fatih Terim... Özbek, İstanbul dönüşünde ‘Terim’i bekleme’ ya da Riekerink ile devam’ kararı alacak. Sezonunu 1 Temmuz’da açacak G.Saray’da yönetimin bir kısmı bu konunun bir an önce netleşmesini bekliyor.

2-) GOLCÜ VE STOPER TAKVİYESİ

TRANSFERDE Riekerink’in ağır bulduğu stoper Neustadter’den vazgeçen G.Saray, Skrtel’i de maliyetinin yanı sıra düşüşte olan futbolu nedeniyle düşünmüyor. Forvet de arayan Galatasaray,, Rodallega için de atağa kalkma adına başkan Özbek’i bekliyor.

3-) SNEIJDER ZİRVESİ

SNEIJDER konusunda ‘Gereği yapılacak’ çıkışı yapan Özbek, Hollandalı’nın menajeri ile yapacağı zirvede “Sneijder, kendine çeki düzen versin” mesajını verecek. Toplantıda gelecek yanıta göre Hollandalı yıldıza verilmesi planlanan para cezasına da netlik kazanacak.

(Hürriyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr