Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nda yapılan Divan Kurulu'nda üyelere seslendi.

Galatasaraylıları bilgilendirmenin önemli olduğunu belirten Dursun Özbek, "UEFA önümüze gerçeği koydu. Hem Sportif AŞ'nin, hem de Galatasaray'ın yönetiminin devam edebilmesi için ben ve yönetim kurulum bütün gücümle zarar etmeyen bir şirket haline getirmeye çalışıyorum. Sayın divan kurulu başkanımın belirttiği gibi inşaatlar biraz antipatik geliyor, ben öyle düşünmüyorum. Bütün Galatasaraylılar bu zor durumdan nasıl çıkılacağını bilmeli. Önümüzdeki aylarda bir genel kurul yapacağım. Bu kurulda Riva ile ilgili bir hareket planımız var, bunu genel kurula sunacağım. Siz değerli Galatasaraylıları bilgilendirmemek mi lazım? Bunun uzunu kısası olur mu? Otel inşaatımız bitiyor, cephesini inşa ettik. Onu da sizin önünüze getireceğim. Size ne yaptığımı anlatmak, niye bunları yapıyoruz, bunu anlatmak kötü bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Voleybolda başarılı olduklarını vurgulayan Galatasaray Başkanı, "Voleybolda Avrupa 2.si olduk. Kızlarımızı tebrik ediyorum. Galatasaray'ın vizyonunu ortaya koyduk. Bu kadroyla Avrupa'da başarıya koştuk, şampiyonluğu son anda kaybettik. Onların hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

"ABDİ İPEKÇİ'DE KİMSE KUPAYI ALAMAZ, ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

EuroCup'ta kupayı alacaklarını söyleyen Özbek, "Basketbolcularımız müthiş bir özveriyle, onların formanın hakkını vermesinden başarı kaynaklanıyor. Önümüzdeki hafta ilk maç Fransa'da, ikinci maç burada. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum, fikstür avantajı bizim yanımızda. Abdi İpekçi'de kimse kupayı alamaz, kupayı alacağız" dedi.

Futboldaki başarısızlığın nedeninin UEFA ile yapılan görüşmeler olduğunu kaydeden idareci, "Futbol bu dönemde çok başarılı olmadığımız, hatta başarısız olduğumuz bir branşımız. Başarızlığın birçok nedeni var. Bunun başında UEFA'daki yargılama dönemi var. Mali genel kurulda bizleri tenkit eden konuşmacılar, onları grup haline getirdim ve davet edeceğim. Yaptığımız hataları önümüze getirenler var, onlara teşekkür ediyorum. Bugün bir araya gelme günü. Yaşasın Galatasaray" sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr