Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'a 2-0 yenilerek kötü gidişini sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli "istifa" kararının ardından bugün antrenmana çıkmadı. Sarı-kırmızılı takımın bugün saat 13:00'te başlayan antrenmanın katılmayarak futbolcular ve personelle vedalaşan Mustafa Denizli, başkan Dursun Özbek ile görüşmek için Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı. 

Galatasaray Spor Kulübü'nün Mustafa Denizli - Dursun Özbek görüşmesinin ardından Denizli'nin istifa kararını resmi olarak açıklaması beklenirken Reuters; Denzili'nin istifa ettiğini iddia etti.
Arkasından Ntvspor, görüşmenin ertelendiği haberini geçerken, birinci ağızdan görüşmenin yarına ertelendiği bildirildi.

"DENİZLİ İLE GÖRÜŞMEDİK, YOĞUNLUK VAR..."
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifa etmediğini, Salı bir görüşme yaparak karar alacaklarını açıkladı.
Point Otel'den çıkışı sırasında basın mensuplarının Mustafa Denizli ile ilgili sorularını yanıtlayan Özbek, "Kendisiyle daha görüşmedik, görüşünce açıklama yapacağım. Bugün biraz yoğunluk var, şimdi de bir toplantıya gidiyorum. Bu yoğunluk biraz geçsin, sanıyorum yarın görüşme yapacağız" dedi.

"MUSTAFA DENİZLİ HALA BİZİM HOCAMIZ"
'Denizli istifa etti mi?' sorusuna ise Özbek, "Hayır. Daha görüşeceğiz. Görüşmediğimiz için net bir cevap veremiyorum. Mustafa Denizli hala bizim hocamız" yanıtını verdi.

Reuters: Mustafa Denizli istifa etti!

Mustafa Denizli takıma veda etti!

Demirkol - Sneijder savaşı: Attığı mesajlar elimde

"Sneijder Mustafa Denizli'yle dalga geçiyor"

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr