Burak Yılmaz'ın Çin’de sessiz, sedasız hayal kırıklığı yaşıyor. Eski futbolcusu Drogba’yı takip eden Galatasaray resmi Twitter hesabı, bu sezon Çin’e giden Burak’ı takipten çıktı, buna üzülen golcü oyuncu da eski kulübünü takibi bıraktı.

TESADÜFEN ÖĞRENDİ, ŞAŞIRDI

27 Nisan 2016’da Galatasaray Basketbol Takımı’nın Strasbourg ile oynayacağı Eurocup finali öncesinde Çin’de olan Burak, sosyal medya hesabından başarı dileklerinde bulunmuştu. Twitter’da takip ettiği sporcularının mesajlarını retweet ederek takipçileri ile paylaşan Galatasaray resmi hesabının bu mesajını paylaşmaması Burak Yılmaz’ı şaşırttı.Çünkü, ara transfer döneminde Beeijing Gouan Kulübü’ne 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında giden Burak Yılmaz artık Galatasaray Kulübü resmi hesabı tarafından takip edilmiyordu.

GALATASARAY İÇİN UYUMADI

Futbolcuları, teknik adamları ve eski yıldızlarından Didier Drogba’yı takip eden Galatasaray resmi hesabının kendisini takipten bir anda çıkması Burak Yılmaz’ı çok üzdü.Burak Yılmaz da bunun üzerine dün Galatasaray Kulübü resmi hesabını takipten çıktı.Yıldız futbolcu son olarak, saat farkı nedeniyle Çin’de gece 02.00’de başlayan Eurocup basketbol final maçını uykusuz kalma pahasına izlemiş ve saat 03.30’da “Helal Olsun be şampiyonlar” diye kutlama mesajı yazmıştı.

GİDENLER TAKİP LİSTESİNDEN ÇIKARILIYOR

Peki, Galatasaray neden oyuncusuyla olan bu bağı koparmıştı? Kulüpten konuyla ilgili şu bilgileri aldık: Galatasaray resmi hesabı, Burak Yılmaz’ı takibi, Çin’e transfer olması üzerine bıraktı. Çünkü ayrılan sporcular takip edilmiyor.◊ Kiralık gönderilen futbolcular ise hala kulübün resmi parçası oldukları ve Galatasaray’ı temsil ettikleri için takip bırakılmıyor◊ Drogba farklı bir karakter ve bir dünya markası olduğu için kulüp ayrılan oyunculardan sadece onu takibe devam ediyor. (fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr