Sanatçılar, 15 Şubat akşamı saat 19.30'da verecekleri oda müziği konserinde Brahms "Aşk Şarkıları" (Dört ses ve dört el piyano) ve Schuman "İspanyol Şarkıları" (Dört ses ve dört el piyano) eserlerini seslendirecekler.

Klasik Müzik Konserleri’nin yaratıcısı, yöneticisi, yazarımız Evin İlyasoğlu, "Yirmi yıl boyunca birçok ilke imza atarak sahnemizde pek çok orkestrayı, sanatçıyı, oda müziği grubunu, dans topluluğunu ve sanat merkezlerinin aranan solistlerini ağırladık. Sanatçılarla akademisyenler ve giderek artan sayıda sanatsever öğrenciyi biraraya getirmenin sevincini yaşıyoruz." diyerek destek olan herkese teşekkür ediyor.

Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri 2017 Bahar Döneminde  solist sanatçılar: Pekinel Kardeşler, çellist Amit Peled,  Marie-Pierre Langlament, Martin Löhr, Ayşegül Sarıca, Ayla Erduran, Gülsin Onay, Bülent Evcil, Toros Can, Cihat Aşkın, Elvin Hoxha ile dinleyicileri muziğin derinliklerinde dolaştıracak.

Aralarında Arcadia Quartet, İstanbul Sinfonietta,  Berlin Deutsche Oper Solistleri, Festa Rustica Ensemble, Barış İçin Müzik Orkestrası’nın bulunduğu topluluklar da klasik müziğinin seçkin eserlerini seslendirecekler.

http://www.klasikmuzik.boun.edu.tr/

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr