Türkiye'yi Devler Ligi'nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş, bugün B Grubu ikinci karşılaşmasında Dinamo Kiev'i Vodafone Arena'da konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'de haftayı 2-2'lik Galatasaray beraberliğiyle tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, bu akşam sahaya süreceği kadroda derbinin 11'inden önemli değişikliklere imza atacak. İlk olarak derbide ortaya koyduğu performansla beklenenin altında bir görüntü sergileyen Gökhan Gönül'ü kulübeye çekecek olan Şenol Güneş, bu ismin yerine Andreas Beck'e forma verecek.

Galatasaray, karşısında takımına yeteri kadar katkı sağlayamayan Olcay Şahan'ın yerine ise 11'de Adriano Correia görev alacak.

TOLGAY ARSLAN SÜRPRİZİ

Sol ayak bileğinde ödem tespit edilen Oğuzhan Özyakup'un probleminin sürmesi nedeniyle bu ismi de kenara alacak olan teknik direktör Şenol Güneş, derbide 10 numara hattında oynattığı Oğuzhan Özyakup'un yerine Anderson Talisca'yı sahaya sürecek. Ek olarak Atiba Hutchinson'ın ön liberodaki partneri olarak Tolgay Arslan'ı belirleyen 64 yaşındaki teknik adam Şenol Güneş, son haftaların başarılı ismi Gökhan İnler'i ise bu karşılaşmada hafif sakatlığı sebebiyle yedek soyunduracak.

CENK TOSUN KULÜBEYE

Beşiktaş formasıyla çıktığı 5 Süper Lig mücadelesinde 5 gollük performans sergileyen Cenk Tosun'un, bu akşam Dinamo Kiev mücadelesine kulübeden başlaması bekleniyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, milli yıldızın yerine Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı ilk 11'de görevlendireceği bildirildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr