Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe-Osmanlıspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, Pereira'nın oyun anlayışını eleştirdi ve Fenerbahçe'nin iyi oynamadığını ifade etti.

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ligin 27. haftasında oynanan Fenerbahçe-Osmanlıspor mücadelesini yorumlayan Rıdvan Dilmen çarpıcı tespitlerde bulundu.

İşte tecrübeli futbol adamının maçtan notlar;

"Maçtan önce iki teknik direktörü dinledim. Pereira ile Mustafa Hoca hemen hemen aynı şeyleri söyledi."

"Osmalıspor Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe'de Osmanlıspor'u çalışmış ama ilk 11'ler değişik çıkınca planlar değişti. Pereira Diego'da, Mustafa Hoca Webo'da yanılmış. Ne Osmanlı kontratak yapabildi ne de Fenerbahçe yıkabildi"

"Fenerbahçe ve Osmanlıspor istediği oyunu oynayamadı. İlk değişikliği yapan avantajlı konuma geçer."

RIDVAN DİLMEN: 4 ORTA SAHA İLE OYNAMAK ZOR

Rıdvan Dilmen, maçın sonucu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunurken Vitor Pereira'nın oyuncu değişikliklerini ve oyun düzenini eleştirdi.

İşte ünlü yorumcunun 2. yarıdan değerlendirmeleri;

"Maç başlamadan önce Osmanlsıpor'un tehlikeli takım olduğu biliniyordu. Pereira, gittili geldili maçın çok olmasını istemiyorum zaten dedi."

"Fenerbahçe 3 ön libero ile oynuyor ve bunun üstüne Alper de orta saha oyuncusu. Bunların bir arada oynaması çok zor. Osmanlıspor kendi oyununun dışına çıktı. Atletik bir takımdan daha dengeli bir takıma döndü."

"Maçın ilk yarısıyla ikinci yarısı arasında siyahla beyaz kadar farklı. Ben Van Persie'nin forvet arkası oynamasına anlam veremiyorum. Bu oyun tarzı sana hiç bir şey katmaz. 4-4-2 oynamak ayıp bir şey değilki. Oynasana."

'PENALTIYDI...'

"Webo'nun Volkan Şen'e yaptığı penaltıydı. Volkan'ın kendisi de farkına varmadı. Hakem görmemiş olabilir. Fenerbahçe seyircisi oyunu ıslıkladı. Fenerbahçe ya çok ofansif oynatıyor ya da çok defansif. Oyuncu değişikliklerinde dengeyi sağlayamadı."

'BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE'DEN...'

"Beşiktaş iyi futbol oynuyor ama Fenerbahçe için iyi futbol oynuyor diyemezsin. Fenerbahçe iyi mücadele ediyor."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr