Fenerbahçe'nin Hollandalı hocası Dick Advocaat, Krasnodar karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. 90 dakika boyunca kötü oynamadıklarını, ilk golü Fenerbaçe'nin atması durumunda çok farklı bir skor olabileceğini belirten Advocaat, basın toplantısında sorulan bir sopru üzerine ise "'Takım neden bu kadar kötü' diye soruyorsunuz. Belki de benim yüzümdendir. Bunu oyunculara da sormanız lazım. Onlar cevaplasın. Eğer dürüstlerse..." dedi.

Advocaat'ın sözleri şu şekilde:

"HAKEM PENALTIYI VERMEDİ"

Karşılaşmaya çok iyi başladık ama bir yandan şansın da sizin yanınızda olması gerekiyor. Bir de hakemin vermediği penaltı var. Eğer hakem o penaltıyı verseydi maç 2-1 olacaktı. Harika değildik kesinlikle ama oyuncularımız büyük bir gayret gösterdi gol atabilmek için. İki maça genel anlamda bakabilirsek Krasnodar daha iyi olan taraftı.

"TÜM RİSKLERİ ALDIK"

Planınızı maçtan önce yaparsınız. Biz de planlarımızı maçtan önce yapmıştık ancak şu fark oldu. Golü atmak isteyen bizdik ama önce onlar attılar. 25 dakika kala tüm riskleri aldık. Zorlayalım istedik ama tabii ki işimiz zordu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr