Fenebahçe Teknk Direktörü Dick Advocaat, sezon sonunda görevinin başından ayrılacağını açıkladı. Hollandalı ayrıca Fenerbahçe’nin kariyerinin son takımı olacağını ve emekli olacağını ifade etti.
Atiker Konyaspor’a 3-2 yenilen Fenerbahçe’de Hollandalı çalıştırıcı, maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu. “Ben bırakmasam, yönetim bu yönde bir karar verecekti” diyen 68 yaşındaki çalıştırıcı şu sözleri söyledi:

“Sorun yok bunu söylemekte ben sezon sonunda takımdan ayrılacağım. Bunun kararını yönetim de alacaktı zaten. Bunu açıklamakta sakınca görmüyorum.”

“LENS VE KJAER OLMAYINCA…”


“Maçı değerlendiren Hollandalı, Rakibe iki gol hediye ettik. Çok basit gol yiyerek 1-0 geriye düştük. Rakiplerimize verdiğimiz bu şanslar inanılmaz. Skor 1-1 iken 1 dakika sonra 2-1 oldu. Ondan sonraki dönemde rakibimiz bizden daha iiyi olan taraftı. İkinci bölgedeki topları onlar aldı. Son 20 dakikada beraberliği yakalayacak pozisyonlar bulduk ama geriye kalan 60-65 dakikada iyi değildik. ”
“Bizim lig sıralamasında daha yüksek sıralarda olmamız gerekiyordu. İlk 4 içinde daha .. Bugün izin günü gibiydi. Teknik heye için de aynı durum geçerli. Sadece onlar değil bizler de kaybettik. Bunu anlamak zor, takım buy hafta son derece güzel çalıştı. Bugün iki önemli oyuncumuz yoktu. Lens ve Kjaer olmayınca takımın bundan olumsuz etkilendiği bir gerçek”

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr