Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Advocaat için imza töreni düzenledi.

İşte Hollandalı hocanın ilk sözleri:

"Fenerbahçe ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Başkanımıza ve kardeşine çok teşekkür ediyorum. Harika duygular içerisindeyinm. Herkese teşekkürler, Fenerbahçe'de olmak benim için büyük bir mutluluk ve gurur.

"Sevdiğim sistem 4-3-3"

Fenerbahçe'nin iyi bir kadrosu var. Hedefimiz Galatasaray ve Beşiktaş karşısında fark yaratmak. Benim sevdiğim sistem 4-3-3. Kesinlikle 4-3-3 oynayacağız. Oyuncuların çoğunu tanıyorum. 4-4-2'nin daha iyi olduğunu düşünürsek 4-4-2 olabilir. Bu biraz da oyunculara bağlı. Sistemde oyuncuların kararı olacak. Bizim için en önemlisi maç içinde inisiyatif alabilmemiz. Bir yola çıkıyorsak herkes bu işi sahiplenmeli. Yapmamız gereken şeyleri yapmazsak sorun yaşarız. Herkes savaşmak, mücadele etmek zorunda. Bireysel yetenekle bu birleşirse başarılı oluruz.

"Belki bir transfer olabilir"

Transfer kısmına gelirsek, yönetimle sürekli iletişim halindeyiz. Belki bir transfer olabilir ama durumumuz belli, kadronun iyi olduğunu düşünüyorum. Ben daha önce de buraya gelmiştim. Bazı kulüpleri biliyorum. Yeni bir hedef için yola çıkmak benim üzerimde baskıyı hissettirdi. Burada olduğumdan dolayı çok mutluyum. Gerçekten çok keyifliyim.

"Dünya çapında bir ünü var"

İmza töreninde konuşan Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, "Dünya çapında bir ünü var. Fenerbahçemiz'de büyük hizmetler yapacak. Kendisine hoşgeldin diyorum. Önceki hocamızla (ilgili süreç hukuki bir süreçtir" dedi.
(Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr