Yalnızca tasarım değil ses de yeni Desire serilerinde inanılmaz derecede önemli. Müzik zevkinin kişiye özel ama yüksek kaliteli sesin herkesin paylaştığı bir ihtiyaç olduğunu bilen HTC yeni Desire 825 modelinde Hi-Res Audio sertifikasına sahip olan ve Dolby Audio ile donatılmış HTC’nin devrim niteliğindeki BoomSound’ teknolojisini sunuyor. CD kalitesinden dört kat daha detaylı ses sunabilme özelliğine sahip bu teknolojiyle kullanıcılara daha zengin ve daha dinamik bir müzik deneyimi vaat ediyor.
 
HTC’nin yeni Desire modelleri 5MP ön kamera ve bunun yanı sıra herhangi bir düğmeye basmadan anında selfie çekilmesine olanak sağlayan Oto Selfie ve Sesli Selfie modları ile donatıldı. Desire 825’e entegre edilen Canlı Makyaj özelliği ise selfie çekerken istenilen rötuşları yapmayı mümkün kılıyor.
 
HTC Desire 530’un 8MP’lik arka kamerasında, Desire 825’in ise 13 MP’lik kamerasında görmek mümkün. BSI sensörlerinin performansı ile yakalanan ışık miktarının etkileyici fotoğraflar çekmeyi kolaylaştırdığı akıllı telefonlarda ayrıca, seri çekim ve hızlı panaroma gibi ek özellikler de hareketi dondurmaya ve profesyonel görünümlü manzara fotoğrafları çekmeye olanak sağlıyor. Desire serisinin bu iki yeni modelinde bulunan Google Fotoğraflar ise resim ve videolar için yüksek kalitede ömür boyu sınırsız bulut depolama imkanı sunuyor.
Desire 825’e entegre edilen HTC Sensor Hub özelliği, sağlığını takip etmek isteyenlere özel olarak geliştirildi. Sürekli açık olan HTC Sensor Hub tarafından kaydedilen hız, tempo, rota ve yükseklik hakkındaki gerçek zamanlı istatistikler, otomatik olarak Runtastic, RunKeeper, Endomondo ve Google Fit gibi en popüler sağlık uygulamalarından bazılarına otomatik olarak aktarılabiliyor.
HTC Desire 530 ve 825 Nisan 2016’dan itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

The X-Files: Kesinlikle ‘The End’ Değil!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr