Büyükşehri terk ederek kendi halindeki bu Ege kasabasına yerleşen genç bir çift tarafından işletilen Derin Apart, Marmaris'e 50 km mesafede ve denize sıfır konumda. 

Kendine ait bir iskelesi olan ve liman manzarasına hakim panaromik odalara sahip bu sevimli mekan, kasaba merkezine karadan 5, denizden ise 2 dakika mesafede, Adatepe mevkiinde bulunuyor,

Bulunduğu yarımada üzerindeki doğa harikası kıyı köylerinden geçerek ulaşabileceğiniz Derin Apart, rutinden sapmak isteyenlere gündüzün ve gecenin, sükunetin ve muhabbetin en derin tonlarını vaat ediyor.

Bozburun'daki eviniz, hiç değilse birkaç günlüğüne uzun zamandır başlamak istediğiniz bir kitabın kapağını açma, keçilerle karşılaşacağınız dağ yürüyüşlerinde arınma, köy kahvesinde ahaliyle aylaklık yapma, sevgilinizle bir tekne kiralayıp unutulmuş küçük adaları keşfe çıkma ya da mevsimin en taze balıklarını, en lezzetli mezelerini bir kıyı lokantasında tatma gibi kaçırılmaz fırsatları sizlere sunuyor. 

Geçmişi ve geleceği, hatta şu anı, bir kahin edasıyla Bozburun koyunun çarşaf gibi sularında okuyabilmek ve baharı tam zamanında karşılamak istemez misiniz? 

www.derinapartbozburun.com

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr