Atatürk Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayaraslan, Orkun Aktaş ve Erdem Bayık hakem üçlüsü yönetecek. TRT Spor'dan naklen ekranlara gelecek müsabakanın biletleri kale arkası 15, açık ve kapalı tribün 20 TL'den satılacak.


Yeşil siyahlı ekipte geçen hafta Ümraniye deplasmanında kırmızı kart gören kaleci Zeki'nin yanı sıra sakatlıkları yüzünden sezonu kapatan Veli ve Alperen forma giyemeyecek. Bu arada Ümraniyespor maçında oyundan çıkarıldıktan sonra takımı beklemeden stadı terkeden Moritz'in de 18 kişilik kadroya alınmadığı bildirildi. 4 haftadır galip gelemediklerini hatırlatan Teknik Direktör Kenan Atik, "Eskişehirspor gibi güçlü bir takımı yenerek bu hasrete son vereceğiz" dedi.


ESKİŞEHİRSPOR'A 3 BİN 600 BİLET


Denizlispor yönetimi yarın oynanacak Eskişehirspor maçında rakip takım taraftarına 3 bin 600 kişilik yer ayırdı. Eskişehirspor yönetimi kritik müsabaka için 10 bin bilet talep ederken, dün Denizli Emniyet Müdürlüğü yetkilileriyle görüşen yeşil siyahlı yönetim, kale arkası ve A Üst kapalı tribünü konuk takım seyircisine ayırma kararı aldı. Kale arkası tribünde 2 bin 400, A Üst Kapalı tribünde ise 1200 Eskişehirsporlu taraftar Denizlispor maçını izleyebilecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr