Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor'u çok zor şartlar altında yendiklerini söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Denizli, "Bu zeminde mücadele edecek futbolculara yazık. Bir çeyrek final maçının böyle bir zeminde oynanması zevk vermiyor. Akhisar'ın hocası, oyuncusu lig maçından çıkıyor aynı şeyleri söylüyor. Onlar da rahatsız." diye konuştu.

Kadro sıkıntısı yaşadıklarını belirten Denizli, "Takımın hücum gücünde müthiş zorlanıyoruz ama bunu aşmak zorundayız. Psikolojimin iyi olması mümkün değil ama psikolojimiz iyi değil diye hedeflerden kopmayız. Zorlukları aşacağız." dedi.

SELÇUK: HER ZAMAN BURADA KALACAĞIM

Galatasaray'da mutlu olduğunu belirten Selçuk İnan, "Bu sahada futbol oynamak gerçekten çok zor. Buna rağmen kazanmayı bildik. Avantaj sağladığımızı düşünüyorum. Ben her zaman Galatasaray'da kalacağım. Ben Galatasaraylıyım. İnşallah futbolu burada bırakmak nasip olur." ifadelerini kullandı.

LINNES: AVANTAJ YAKALADIK

Zor bir iş başardıklarını belirten Martin Linnes ise "Önemli bir avantaja imza attık. Saha ve hava şartları çok kötüydü. 1-0'dan geri gelmekle önemli karakter koyduk. Zor maçlar bizi bekliyor ama kadro olarak hepsine hazır olan bir Galatasaray var. Kaliteli oyunculara sahibiz." dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr