Mehmet Demirkol, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in kulüp dergisine yaptığı "Özür dilenecek bir durum yok, kimse özür dilememi beklemesin, bilhassa medya. Milli Takım'a çağrılırsam giderim" sözlerini değerlendirdi.

"Medya özür dilemesini beklemiyor" diyen Mehmet Demirkol, "Bence bu tavır da son derece tutarlı bir davranış. Volkan, 'Çağrılıyor muyum, çağrılmıyorum, ona bakın. Ben şu an bir şey yapamam' diyor. Çok açık ve net. Son derece tutarlı da. Volkan milli maçta stadı terkederken çok açık bir mesaj verdi. Özür olmaz; ama çağrılmayı da beklenmez. Çağrılmayı da beklemesin. Son derece tutarlı. Hiç bir eleştirim yok. Çağrılmayı beklemesi de normal değil" açıklamalarını yaptı.

"KİM BU MEDYA?"

Volkan formda mill itakımın ihtiyacı var" diyen Mehmet Demirkol, "Hatta şöyle bir durum var. 'Medya üzerinden yapmam' diyor. Fatih Terim de Volkan Demirel de bunu söylüyor. Ama her şey medya üzerinden gidiyor. Bunu söyleyen duayen bir gazeteci. O öğreniyor ve yazıyor. Medya sorunca 'Medya üzerinden konuşmayacağım' diyor. Ama medya üzerinden konuşuyor. Volkan da medya üzerindeğn yanıt veriyor. Volkan da medya üzerinden açıklama yapıyor. Bu 'Ali Media' mı, bir insan mı acaba" gönderisinde bulundu. (ntvspor)

Volkan Demirel: "Kimse özür beklemesin!"

Aziz Yıldırım'dan Volkan Demirel çağrısı

Rıdvan Dilmen'den Volkan Demirel yorumu!

Gökçe: "Volkan Demirel'in basın önünde özür dilemesi lazım!"

Volkan Demirel: 'Kimse bana sahip çıkmadı'

Fatih Terim'den Volkan Demirel patlaması

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr