NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendiren Mehmet Demirkol, Galatasaray Yönetimi içerisinde Mustafa Denizli'ye yönelik "sızmalar" olduğunu iddia etti.

Yönetimden bazı kişilerin Mustafa Denizli'nin gitmesini istediğini ve bu yönde medyaya haberler sızdırdığını ima eden Mehmet Demirkol, "Mustafa Denizli bence Galatasaray'da göreve başladığı için pişman. Ama Mustafa Denizli görevi bırakmaz. Mustafa Denizli bırakacağını da söylemedi. Bu yönetimden çıkar, yönetimin içerisinden birilerinden çıkar. Bu bir bilgi. Neden çıkar? Mustafa hocaya ulaşabilirsin ve sorabilirsin; "Hocam var mı böyle kararın" diye, hoca da açıklar. Burada mutlaka yönetim içerisinden; "Mustafa hoca olmadı, yerine başkasını bakan birileri var, bakıyorlar da" dedi.

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan ayrılma sebebi yönetimde bulunan kişilerdir. Umut Bulut Galatasaray'a santrfor ekibinin 1 numarası olarak alınmamıştır, santrfor ekibinin bir parçası olarak alınmıştır.

FAVORİ FENERBAHÇE
Fenerbahçe, maç ritmi olmayan bir takımla karşı karşıya gelecek. Bir bilinmezle karşı karşıya. Fenerbahçe'nin az farkla Lokomotiv Moskova önünde favori olduğunu düşünüyorum ama bu turun bana göre ağır favorisi yok. Fenerbahçe'nin oynadığı futbol ligde skoru alsa almasa da beni tatmin etmiyor. Pereira kendi planı içirisinde yüzde yüz başarılı ama benim Avrupa için alabileceğim bir plan değil. Avrupa'da sonuç üzerinde keyif alırsın. Fenerbahçe şanslı kuralarla sonuna kadar gidebilir. Aykut Kocaman'ın oyunu da beni ligde tatmin etmiyordu ama Avrupa'da neredeyse final oynayacaktı.

Başakşehir-Beşiktaş maçında ikinci yarıda oyuna Quaresma ve Cenk girerken defansif oyuncular oyundan çıktı. İkinci yarı Beşiktaş sadece 1 pozisyon verdi. Beşiktaş'ın puan kaybını stoperler üzerine bağlamak çok yanlış.

 

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr