Yorumcu Mehmet Demirkol, NTVSpor'da yayınlanan 'Spor Servisi' adlı programda Mustafa Denizli'nin pişman olduğunu söyledi. Demirkol, Aziz Yıldırım'ın da Cuma günü yaptığı açıklamalar nedeniyle pişman olduğunu ifade etti.

İşte Mehmet Demirkol'un yorumları:

"Bu imza KAP'a bildirildikten sonra Burak bir basın toplantısı yapacak ve sert bir tavrı olacak gibi geliyor. Ne anlatacak, sertleşmesi doğru mu? Bunları merak ediyorum. 4 yıllık bir kontrata imza atıyor. 4 yıl kalır mı Burak, Pekin zor yer, çoluk çocuk kalınır mı? Bunları göreceğiz.

Mustafa Denizli yorumu

Bence Mustafa Denizli şu anda imza attığına pişman. 'Keşke gelmeseydim' diye düşünmemiştir. Mustafa hoca 'fedacı' bir teknik direktör değildir. Beşiktaş, feda zamanında Mustafa hocayla görüşmüştür. Direkt kapıları kapatmıştır. Pragmatiktir. Düşünmemiştir, 'keşke imza atmasaydım' dememiştir ama içten içe pişmanlık yaşıyordur.

Aziz Yıldırım'ın Dursun Özbek'in açıklamasına cevabı

Ben Aziz Yıldırım'ın yerine kendimi koyuyorum. 'Biz ne gol yedik, ne de şike yaptık' dense ben de açıklama yaparım. Ama öyle bir şey dememiş ki. Finansal Fair Play açıklamasının altında yapıyor. 8-10 gol açıklamasında da hiçbir Beşiktaş göndermesi yok.

Her şeyden önemlisi şu. Aziz Yıldırım 3 Temmuz süreciyle ilgili ne dedi? '3 Temmuz süreci bitmedi, bu böyle olmaz, yargı kararı verdikten sonra kesin yargıda bulunulabilir. Eğer beraat edersem de bu konuştuklarınız ne olacak.' Suçu ispat edilmeyen herkes suçsuzdur. Sen bu konuda açıklama yaparken kanıtın olmadan nasıl Galatasaray'ı suçlayabilirsin?

Bunlar konuşulmayacak demiyorum. Konuşulur. Ama bu kadar sert ve kesin bir şekilde nasıl açıklama yapılabilir? Kendisine bunu yapılmamasını isterken. Ki Dursun Özbek de bir şey dememiş. Bence Aziz Yıldırım cuma günü yaptığı açıklamadan sonra pişman olmuştur. Dursun Özbek çünkü böyle bir şey söylememiş."

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr