Gazeteci Mehmet Demirkol, Aziz Yıldırım'ın dünkü basın toplantısında Ersun Yanal hakkındaki açıklamalarını yorumladı. Giden her teknik adamı eleştiriyor ve 'Ben burada olduğum sürece bir daha kulüpten giremez' diyor. Ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor; 18 yıl boyunca Aziz Yıldırım hiç doğru teknik direktörü seçmemiş" dedi.

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi'nde Aziz Yıldırım'ın dünkü basın toplantısını değerlendiren Mehmet Demirkol, Yıldırım'ın daha önce Christoph Daum için aynı sözleri söylediğini kaydeden Mehmet Demirkol; "Daum için de öyle söylemişti. Sonra 2 defa geldi" dedi.

NTV Spor Yayın Danışmanı ve spikeri Ercan Taner'in, "Ersun Yanal'ın gelemeyeceğini net bir şekilde deklare etti" ifadeleri üzerine de Mehmet Demirkol, "Daum için de dedi? Daum'un uyuşturucu hikayesi vardı. 'Bundan yargılanan birisi Fenerbahçe'de görev yapamaz' dedi, Daum 2 kez geldi. Olabilir, insanın fikri değişir. O konuda neden fikir değiştirdin denmez. İnsanoğlu tekamül eder. Fikri değişir. Eğer Aziz Yıldırım, 'Ersun Yanal bir daha gelemez. Benden sonra da gelemez. Aykut Kocaman ben buradayken gelemez, ben gidersem gelebilir. İsmail Kartal, 'eğitim al' dedim almadı. Mustafa Denizli gelemez" bu söylediklerinde haklıysa, kim gelebilir? 18 yıl boyunca Aziz Yıldırım'ın çalıştığı teknik direktörlerden hangisinden memnun. Zico için "Avrupa Şampiyonası'na gitmem" dedi, o yüzden ayrıldık. dedi. Ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor. 18 yıl boyunca Aziz Yıldırım hiç doğru teknik direktörü seçmemiş. Kendi söylediklerinden o çıkıyor. Başka bir şey bulamıyorum. Pereira da kalacak demiyor. Kendi bakış açısıyla, 18 yıl boyunca sürekli yanlış teknik direktör seçmiş. Ben çoğunun yanlış olduğunu düşünmüyorum. Kendisi yanlış teknik direktörü seçtiyse, problem hocalarda değil, seçende" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından sarı-lacivertli ekibin başkanının sürekli yanlış teknik direktör seçtiği anlamı çıktığını tekrarlayan Mehmet Demirkol, "Perşembe günü basın toplantısı yapılacağı açıklandı. Basın toplantısında konuşulanların çoğu bugüne kadar olup bitenlerle ilgiliydi. Demek ki Aziz Yıldırım başka bir şey anlatacaktı. Ama sonra vazgeçti. Ya da haftasonunda olup bitenler daha üzerinde konuşulası şeyler oldu o yüzden vazgeçti. Basın toplantısı kararının verilme sebebi bu konuşulanlar değildi, başka bir şeydi. Belki bu sabah olan şikede kumpas operasyonu. Onunla ilgili mi bir şey söyleyecekti. Onunla ilgili mi beklentisi vardı. Bilemiyorum" açıklamalarını yaptı.

Ercan Taner'in Aziz Yıldırım'ın daha önce söylediği "UEFA'da neler olacak, bakın göreceksiniz. 2.'de de bu olay kapanmadı. Bu kumpası yapanlar da bazı şeyler yaşayacak" şeklindeki sözlerinin gerçekleştiğini hatırlatması üzerine, "An itibariyle haklı çıktı; doğru. Futbol içine bakacak olursak Ersun Yanal ile ilgili söylediklerinden Fenerbahçe'nin doğru teknik direktör seçemediği ortaya çıkıyor. Çünkü kapıdan içeri giremeyecek kadar problemli ayrılınıyorsa, 1-2 teknik direktörle olur da hepsiyle böyle olunca seçimde bir problem var demek" diye konuştu.

'Paralel'den medyaya Yanal'dan Terim'e... Aziz Yıldırım açtı ağzını yumdu gözünü!

Aziz Yıldırım'dan Fatih Terim'e Volkan çıkışı!

Aziz Yıldırım'ın bu sözleri Ali Koç'a gönderme mi?

Aziz Yıldırım'dan Caner Erkin açıklaması

Aziz Yıldırım: Beni kızdırırlarsa 10 sene daha gitmem

Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a jet cevap!

Ahmet Çakar: Aziz Yıldırım diktatördür

1907 Fenerbahçe Derneği'nden Aziz Yıldırım'a yanıt

Serhat Ulueren'den Aziz Yıldırım'a "Kanıtlamazsan yalancısın, iftiracısın"

Şansal Büyüka'dan Aziz Yıldırım'a cevap!

Sadettin Saran'dan Aziz Yıldırım'a: Başkan olup olamayacağıma Genel Kurul karar verir!

Tümer Metin'den Aziz Yıldırım'a 'akrepli' cevap!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr