Euro 2016'da Türkiye ile aynı grupta mücadele edecek olan İspanya'da teknik direktörü Vicente Del Bosque, Euro 2016'da Türkiye, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti'ne karşı çetin bir mücadele vereceklerini ifade etti.
Euro 2016 gruplarında A Milli Takım'ın yanı sıra Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti'yle eşleşen Boğalar'ın başarılı patronu Del Bosque, rakiplerinin Hollanda'yı geride bırakmasına vurgu yaptı. Del Bosque, Euro 2016'daki rakiplerini "Türkiye ve Çek Cumhuriyeti aynı gruptan geliyor. Son yılların en iyi istatistiklerine sahip olup da elenen takımlardan biri olan Hollanda'yı geride bırakarak buraya geldiler. Hırvatistan harika bir takım. Aynı oyuncu grubu uzun süredir birlikte oynuyor. Hiçbir rakibimizi hafife alamyız. Hepsi dikkat istiyor." sözleriyle değerlendirdi.

"EN BÜYÜK FAVORİ; FRANSA, ALMANYA"

Euro 2016'nın favorilerine de vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı, "Fransa çok güçlü bir takım. Öncelikle ev sahibiler, aynı zamanda çok yetenekli ve teknik oyunculara sahipler. Almanya çok güçlü fakat onlar da Dünya Kupası zaferinin sendromunu yaşıyor olabilirler. İngiltere ve İtalya da kuvvetli ekipler. Bir yandan Portekiz de var, onları unutmamak lazım. Avrupa Milli Takımlarının en iyi oyuncusu Ronaldo'ya sahipler" dedi.
İspanya son iki Avrupa Şampiyonası finallerinden kupayı kazanarak ayrılmayı başardı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr