Samuel Eto'o Vakfı için düzenlenecek maç, askeri darbe girişimi sonrası ileri bir tarihe ertelenirken karşılaşmanın ne zaman oynanacağı kararlaştırılmadı.

Maç öncesi yapılan gala gecesi de meydana gelen olay sonrası sonlanırken katılımcılar salonu terk etmek zorunda kaldı.

İŞTE GECEDE YAŞANANLAR

Hürriyet'in haberine göre, gecede Enbe Orkestrası'nın sahne aldığı esnada sosyal medyada yayılan söylentilerden haberdar olan kalabalık, konserin gerçekleştiği mekanı boşaltarak İstanbul ve Ankara'daki yakınlarını aramaya başladı.

Darbe girişimi sonrası Barcelona'dan güvenlik açıklaması: Güvendeler!

Olayın teyit edilmesinin ardından program kısa sürede sonlandırıldı. Bahçeye çıkan Marcel Desailly'i görenler birkaç saat önce kendisiyle fotoğraf çekilmek için sıraya girdikleri yıldızı görmezden geldi.

Başta Samuel Eto'o olmak üzere geceye katılan futbolcular, kendilerine ayrılan özel villalara döndü. Geceyi otelde geçiren Eric Abidal ve Carles Puyol, Eto'o'nun özel jetiyle Barcelona'ya dönerken Eden Hazard ve diğer oyuncular da özel uçaklarla ülkelerine döndü.

NBA yıldızı da darbe girişimi sırasında Türkiye'deydi

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımının yanında olmak için Bursa'ya döndü. A Milli Takım'ın eski oyuncularından Ümit Davala Çeşme'ye hareket ederken Emre Aşık ise beklemeyi tercih etti.

Yaşanan olayların ardından bir süre bekleyen Fabio Capello ve Michael Essien ise öğleden sonra Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'le sohbet ettikten sonra odalarına çekildi. İkili, kısa bir süre sonra Antalya'dan ayrıldı.

Muslera: Darbe girişiminden 15 dakika önce havalimanındaydım!

Beşiktaş'ın yıldızı tank önünde poz verdi

Monaco'dan şok istek... Fenerbahçe maçı İstanbul dışına alınsın

Fenerbahçe'den Monaco'ya Nice misillemesi

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr