Bir süre önce Ethem Sancak’ın sahibi olduğu Akşam gazetesinden kovulan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eski başdanışmanı Etyen Mahçupyan, Cumhurbaşkanı danışmanları Cemil Ertem ile Yiğit Bulut arasında “uygunsuz ilişki” olduğunu iddia etti.

"Tiksinerek paylaşıyorum"

Yandaş yazarlar Mahçupyan'a tepki gösterdi. Mahçupyan’ın yazısına tepki gösteren isimlerden Fatih Tezcan da  Twitter’dan “Mahçupyan’ın yazdığı siteden bile kaldırılan iftirası. Özür dileyerek ve tiksinerek paylaşıyorum” dedi.



Havuz medyasındaki yandaş yazarların tepki gösterdiği yazı, bir süre sonra yayından kaldırıldı.  

Mahçupyan, Serbestiyet isimli sitesinde yayınlanan yazısında, “Böyle durumlarda bizim köşedeki eczacımıza giderim. Halim selim bir adamdır. Ağzından kötü söz çıkmaz. Hafıza kaybının zaten yüzümden okunduğunu söyledi. Hemen reçete yazdı” ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

“Başdanışman dünyasını iyi tanıyor. Lâf arasında Cemil Ertem adı geçince “o ilişki ne oldu” dedi. “Hangi ilişki” dedim. “O ve öteki arasındaki ilişki” dedi. Elim karıncalanmaya başlamıştı ama belli etmedim. “Bilmem” dedim. “Unutmuşun” dedi, “Başdanışman dünyasında herkes bilir… O ve öteki arasında uygunsuz ilişki var” dedi. “Yalan” diye bağırdım! Hayretle baktı. “Ne olacak ki” dedi, “O yalansa bu da yalan, o doğruysa bu da doğru…”

“KİM BİLİR YİĞİT BULUT’UN ARKASINDA KİM VAR… HAŞA…”

Mahçupyan imasını daha da sertleştirerek “Koca bir Cemil Ertem… Arkasında koca bir Yiğit Bulut var… Kim bilir onun arkasında kim var” dedi. “Hâşâ” diye bağırmışım! “Yiğit Bulut öyle arkasına birini alacak adam mı?” Şişko bir süre düşünceye daldı” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr