Medicana Sivasspor'un Brezilyalı sağ beki Cicinho, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Roma arasında oynanacak olan maç öncesi Goal'e açıklamalarda bulundu.

Son iki yılda Beşiktaş'tan iki teklif aldığını anlatan Cicinho, "Ancak kulübüm beni bırakmadı. Mayıs ayında sözleşmem sona eriyor. Halen sözleşmemi yenilemedim. Yani sezon sonunda ayrılabileceğim. Beşiktaş beni istiyor, o yüzden geleceğim orada olabilir." dedi.

REAL MADRID'E PJANIC TAVSİYESİ
Cicinho, Roma'nın başarılı orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'ten övgü dolu sözlerle bahsederken, "Pjanic bence tam Real Madrid'e göre. Modric'e benzeyen bir oyun yapısı var. Eğer Real Madrid onu alırsa çok iyi iş yapar. Rövanş maçında da Real Madrid'in en çok dikkat etmesi gereken isim Pjanic diye düşünüyorum. Eğer onu durdururlarsa Roma'nın eli kolu bağlanır." ifadelerini kullandı.

"ALVES MI, VIDAL Mİ?"
Deneyimli oyuncu, Barcelona'nın iki sağ beki Dani Alves'le Aleix Vidal'i kıyaslamasını istediğimizde ise şöyle konuştu: "Aleix Vidal'in transferiyle birlikte Dani Alves daha sıkı çalışmaya başladı. Eğer sakin kalır ve performansını bu şekilde sürdürürse, Vidal onu kesemez."

"NEYMAR DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN OLACAK"
Barcelona'da forma giyen vatandaşı Neymar'ı da öven Cicinho, "Neymar ilerleyen yıllarda dünyanın en iyi futbolcularından birisi olacak. Ama halen daha çalışması gerekiyor." diye konuştu. (goal)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr