Anayasa Komisyonu üyesi CHP'li Bülent Tezcan, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Bu hafta sanıyorum, işin esaslı biçimi bitmiş olur. Bu defa bir uzlaşma çıkar diye düşünüyorum. Şu ana kadar hızlı gidiyoruz. İyi gidiyor. Bu sevindirici. Yapabileceğimiz azami çalışmayı yaparız" dedi.
Anayasa Komisyonu üyesi CHP'li Bülent Tezcan, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin açıklama yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çalışmaların olumlu yönde ilerlediğini ifade eden Tezcan, "Bu hafta sanıyorum, işin esaslı biçimi bitmiş olur. Metin yazma, işin en son noktası, bu konuda zorlanacağımızı pek zannetmiyorum. Çalışma yönetimimiz verimli. Anlaşıp, anlaşamayacağımız noktaları arıyoruz. Hangileri olduğunu sormayın, söylemeyeceğiz. Bir şekilde en uygun yargı bağımsızlığını sağlayacak sistemi geliştireceğiz. Hepsi masada, ama bir şey çıkacak burada. Bu defa bir uzlaşma çıkar diye düşünüyorum. Şu ana kadar hızlı gidiyoruz. İyi gidiyor. Bu sevindirici. Yapabileceğimiz azami çalışmayı yaparız" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr