10 Mayıs 2017 Çarşamba günü TBMM Genel Kurulu 90. Birleşiminde söz aldığı konuşmasında, binlerce kişi Fetöcü şüphesiyle hapisteyken, FETÖ için cilt cilt kitap yazıp, övgüler düzen Mustafa Armağan’ın hala program yapabilmesine ve programında Mustafa Kemal Atatürk’e iftira atmış olmasına rağmen iktidarın hiçbir şey dememesine vurgu yapan CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz; "Ensar’a kulaklarını tıkayanlar şimdi de gerçek FETÖ'cülere gözlerini kapıyor. Ulusal yayın yapan bir kanalda müptezel birisinin hadsiz sözleri Atatürk’ün manevi şahsiyetine yapılmış bir hakarettir. Bu kişilerin amacı tarih programı yapmak değil, hadsiz açıklamalar yaparak milli değerlerimizi yıpratmaktır. Üstelik bu programı yapan kişinin FETÖ ile ilişkisi, FETÖ şüphesi ile hapiste yatan binlerce kişiden daha açıktır. Adeta tescilli FETÖ'cüdür. Ensar‘a kulaklarını tıkayanlar şimdide gerçek fetöcülere gözlerini kapatmaktadır" dedi.

CHP’li Öz genel kurul konuşmasında; “Ulusal yayın yapan bir kanalın, "Derin Tarih" adı altında derin terbiyesizlik yapılan programda Atatürk’e ve maneviyatına iftira atan o hadsiz kişilere hukuk sürecinin başlatılması bir nebze olsa sevindiricidir. Fakat bu kişiler hakkında hukuki sürecin hızlandırılması ve hakkettikleri cezanın bir an önce verilmesi gerekmektedir ki kimse bir daha milli değerlerimizi ve Ulu Önder Mustafa Kemal ’i yıpratmaya cesaret edemesin." dedi.

Fetöye Övgüler Düzen Mustada Armağan’a Neden Bir İşlem Yapılmadı?

Genel kurul konuşmasında, iktidarın gerçek FETÖ'cülere gözlerini kapadığına dikkat çeken CHP’li Öz; “FETÖ'cü şüphesiyle binlerce kişi hapisteyken, açlık grevindeyken, FETÖ'ye övgüler düzen, cilt cilt kitaplar yazan Mustafa Armağan’a bunca zaman neden bir işlem yapılmadığını iktidara sormak istiyorum. Ensar’a kulak tıkayanlara, Gerçek FETÖ'cülere gözlerini kapatanlara, ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’e yapılan bu hakaretler için neden hiçbir şey demediklerini merak ediyorum.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Son 15 Yılda Yapılmak İstenen Yıpratma Tarihimiz Boyunca Yapılmadı.

Tarihimiz boyunca hiç zaman milli değerlerimizin yıpratılmak istendiği bu kadar alenen yapılmamıştı, son 15 yılda sistematik olarak gerek sosyal medya da, gerek görsel ve basılı medyada tarihimize ve Mustafa Kemal Atatürk’e iftiralarla saldırma girişimleri yapılmaktadır. Artan yıpratma girişimlerine sessiz kalan ve gerekli cezai yaptırımları uygulamayan iktidar, bu iftiraların önüne geçmek için de hiçbir gayret göstermemiştir diyerek, “Tescilli Fetöcüleri besleyen, koruyan, kollayan düzen yıkılacak. Tarihçilikle yalancılığı birbirine karıştıranlar gücünü kimden alıyorsa ortaya çıkacak!!” dedi.

Milli Değerlerimizin Yıpratılmasına Müsaade Etmeyeceğiz!!

Atılması gereken adımların takipçisi olacağını ve milli değerlerimizin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğini ifade eden ÖZ genel kurulda; “Buradaki konuşmam dakikalarla sürelidir ama mücadelemiz asırlarca sürecektir.” Dedi ve sözlerini “Emelleri ne olursa olsun Cumhuriyetimizi ve Mustafa Kemal Atatürk’ü yok edemeyecekler.” Diyerek tamamladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr