Canpolat, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada şehit cenazelerine bundan sonra daha kalabalık halde katılacaklarını belirtti.
Cemal Canpolat,  "Bundan sonra genel  başkanımıza yapılan her saldırıya mislisiyle karşılık vereceğimizi bilmelerini istiyorum. Şu bir gerçek ki, devlet protokolünün önünde, başbakanın, devletin en üst yönetiminin olduğu yerde, yüzlerce emniyetin olduğu yerde, önlerinden geçerek, genel başkanımıza kurşun atmanın bedelinin ağır olacağını herkesin bilmesi gerekli" dedi.
Türkiye'ye dün sahip çıkıp böldürtmediklerini, bugün de böldürtmeyeceklerini dile getiren Canpolat, cenazede atılan söz konusu kurşunu emniyet görevlilerine teslim ettiklerini, İstanbul'daki avukatlar ile hukuk komisyonunun konunun takipçisi olacağını bildirdi.Canpolat, provokasyonun yapanları ise ortaya çıkaracaklarını sözlerine ekleyerek  "Bizim barışçı girişimlerimize rağmen, gerdirme ve provokasyon yapmak isteyenler, onu seyredenler bilmelidirler ki CHP'nin tepkisi bu ülkede daha farklı olur. Herkes buna hazır olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr