Mersin Tabip Odası ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) tarafından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Aytuğ Atıcı, darbe ve 'Fethullahçı yapılanmanın bahane edilerek AKP'nin kendi devletini kurma gayreti içerisinde olduğunu' söyledi.

BUNLAR TALİHSİZ AÇIKAMALAR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'At izi ile at izi birbirine karışmış' sözünü de değerlendiren Atıcı, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanının konuştuğu bir cümle aslında bu güne kadar geldiğimiz noktayı özetliyor. 'At izi ile at izi birbirine karışmış' diyor. Bunu kim karıştırdı birbirine sayın Cumhurbaşkanı. Biz bunun ilk günden itibaren karıştığını her yerde söyledik. Kendisinin bile bile Fethullahçı olmadığına emin olduğu insanlar içeriye alınmış. Sen daha kendi başyaverinin Fetullahçı olduğunu bilmiyordun, başkalarının Fethullahçı olduğunu nerden biliyorsun. Bunlar talihsiz açıklamalardır. At izi ile it izinin karıştırıldığı, özellikle yapıldığı da doğrudur. Bunu da bizzat Cumhurbaşkanı ve AKP hükümeti el birliği ile bu hale getirmişlerdir."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr