UEFA Avrupa Ligi 32. turu rövanş maçında yarın Fenerbahçe'yi olan Lokomotiv Moskova “Lokomotiv” stadyumunda basın toplantısı düzenledi.

Türk ve Rus basınının sorularını cevaplandıran Lokomotiv Teknik Direktörü Igor Cherevchenko, yarınki maçta Lokomotiv’in İstanbul’daki maçı unutarak yeni bir tarzda oynayacağını ifade etti.
Fenerbahçe’nin İstanbul’da aldığı 2-0'lık skorun önemli olduğunu belirten Cherevchenko, “Ama trajik bir skor da değil. Her maç 0-0’dan başlar. 2-0 çok değiştirilebilecek bir skor değil. Ama bu oyunu başka türlü oynayacağız. Kazanmak için mücadele edeceğiz.” dedi.

PUTİN BASKILI TİŞÖRT GİYEN TARASOV KART CEZALISI
İstanbul’da sarı kart aldığı için yarınki maçta Tarasov’un oynayamayacağını hatırlatan teknik direktör, “Yeri doldurulması zor bir oyuncumuz ama tabiki de yerine birileri olacak. Yarın bakacağız” diye konuştu.
Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Cherevchenko, maçı kazanma şansları konusunda gelen soruya cevap veren teknik direktör “Dediğim gibi Fenerbahçe için 2-0 iyi bir skor. Kendi sahasında 2 gol attılar. Biz de kendi sahamızda iki gol atabiliriz” diye cevapladı.
Cherevchenko takımın fiziksel olarak hazır olup olmadığı yönünde gelen soruya “Fenerbahçe bu konuda bizden daha avantajlı. Biz sezon arasından sonra ilk resmi maçımızı oynadık. Fenerbahçe'nin ise ligdeki maçları devam ediyor. Bundan dolayı arada bir fark ortaya çıktı. Ancak oyuncularımızın bütün kontrolleri yapıldı hiçbir oyuncumuzda sıkıntı yok.”
Lokomotiv Moskova'nın farklı bir çalışmayla sahaya çıkacağını belirten teknik direktör, “Maça henüz 24 saat var. Kadro konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Yarın göreceğiz.” dedi.
Bu arada basın toplantısına katılan Lokomotiv Moskova takımının Slovakyalı futbolcusu, “Her maç yeni bir başlangıçtır. Fenerbahçe ile oynadığımız maçı unutup tekrar bir oyun kurmak istiyoruz. Şans her zaman vardır, kazanma şansımız her zaman var. Mücadele edeceğiz.” dedi.
Basın toplantısının ardından Lokomotiv Moskova takımı yedek sahada son hazırlıklarını yaptı. Teknik Direktör Igor Cherevchenko yönetiminde yapılan idmanın basına açık kısmında futbolcular düz koşu yaptıktan sonra ikili pas çalışması ve germe esneme çalışmaları gerçekleştirdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr