Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri cemaate finansal destek sağladığı iddiasıyla hakkında gözaltı kararı çıkarılan iş adamı Vedat Savlu'nun Sülübey Mahallesi'ndeki evine gitti. Saat 06.30 sıralarında polisin geldiğini gören iş adamı Savlu, iddiaya göre 4'üncü kattaki evinin balkonundan kaçmak istediği sırada dengesini kaybederek zemine düştü. Polisin çağırdığı ambulansla Özel Şifa Hastanesi'ne götürülen Savlu, kurtarılamadı.

Olay yerinde polisin yaptığı incelemede Vedat Savlu'nun binadan attığı bavul bulundu. Bavulda bir miktar para ve evrak ele geçirildi. Vedat Savlu'nun Isparta'da gıda üzerine ticaretle uğraştığı belirtildi.

BAVULUNDAN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI

Isparta'da darbe girişimi sonrası açılan soruşturma kapsamında polisin gözaltına almak için evine geldiği sırada balkondan kaçmaya çalışırken 4'üncü kattan düşüp ölen işadamı Vedat Savlu'nun attığı bavulundan çıkanlar şaşırttı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sergilenenler arasında cep telefonları, banka kartları, hesap cüzdanları, döviz ve Türk paraları, altınlar, çek ve senetlerin de bulunduğu çok sayıda evrak ve doküman, kol saatleri, tespihler ve 3 Ağustos tarihine alınmış Antalya- İstanbul uçak bileti yer aldı.Kaynak: Cumhuriyet.com.tr