Trabzon Teknik Direktörü Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında Belçikalı oyuncu Cavanda'nın isteksiz tavırları deneyimli çalıştırıcıyı çileden çıkardı. İdmanda Gaziantepspor'la yapılan kupa maçında forma giyen oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından salona geçti.

CAVANDA'YA SERT UYARI
Gaziantepspor maçında forma giymeyen oyuncular, kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Teknik direktör Hami Mandıralı, maç sırasında sık sık oyunu durdurarak oyuncularını uyardı. Çalışmada Belçikalı oyuncu Cavanda'nın isteksiz tavırları ve pozisyon hataları Hami Mandıralı'yı çileden çıkarttı. Mandıralı, tercüman aracılığıyla Cavanda'yı sert bir şekilde uyardı.
Geçtiğimiz hafta Cavanda'nın da takımdan ayrılmak istediği öne sürülmüştü.

ALPER VE SONER İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR
Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural'ı kadroya katmak isteyen Trabzonspor, yeşil-siyahlı ekiple bir miktar para ve Soner Aydoğdu ile Alper Uludağ karşılığında anlaşma sağladı. Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın'ın, antrenman sırasında kulüp binasında Soner ve Alper ile görüşerek, takas için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
Öte yandan antrenmana izinli olan M'bia, Allper ve Soner katılmadı. Ayrıca gribal enfeksiyon geçiren Aykut ile sakatlıkları bulunan Mustafa Yumlu ve Mehmet Ekici de çalışmada yer almadı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr