Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı sade bir törenle İtalya'nın başkenti Roma'da evlendi. Sade bir törenle evlenen Caner Erkin ve Şükran Ovalı çiftinin düğününe en yakın arkadaşlarından 14 kişi katıldı.

DAHA ÖNCE İPTAL ETMİŞTİ

Şükran Ovalı ve Caner Erkin 2 Ocak 2017'de İtalya'da evlenmek için yasal başvuruyu yapmıştı ama ani bir kararla nikâhı iptal etmişti.Düğün yeri ve davetli sayısı gibi konularda uzlaşamayan Ovalı ile Erkin, düğünü yine Roma'da yapmak üzere ileri bir tarihe erteleme kararı almışlardı.

BOĞAZDA EVLİLİK TEKLİFİ

Caner Erkin kiraladığı özel bir tekneyle Şükran Ovalı'yı Boğaz'da romantik bir tura çıkarıp evlilik teklif etmişti. Caner Erkin, evlilik teklifini üç karatlık tektaş yüzükle yapmıştı.

BU İKİNCİ EVLİLİĞİ

Ünlü futbolcu daha önce Asena Atalay ile evliydi. Ocak 2016 'da boşanan çiftin Çınar adında bir de oğulları vardı. 6 Yıl süren evliliğin boşanma davası ise sadece 5 dakika sürmüştü.

BOŞANMA HEDİYESİ 2 MİLYONLUK CİP

Caner Erkin eski eşi Asena Atalay'a boşanma hediyesi olarak 2 milyon 700 bin liralık cip hediye etmişti. Bu olay günlerce magazin gündeminde yer almıştı.

OĞLUNDAN İZİN ÇIKTI

Caner Erkin'in oğlu Çınar Şükran Ovalı'yı çok sevmiş, güzel vakit geçirmişti.Pedagog eşliğinde Şükran Ovalı'yı oğluyla tanıştıran Caner Erkin 'Oğlum Çınar Şükran'la beraber olduğumu ve onunla evleneceğimi biliyor. Artık evliliğimizin önünde hiçbir engel kalmadı.'demişti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr