Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe yenilgisini hak ettiklerini söyledi.

Sarı lacivertli ekibin 3-1 galip ayrıldığı mücadeleyi konuk ekip Kasımpaşa, Titi'nin oyundan atılmasıyla 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Maçın ardından Lig TV'ye konuşan Çalımbay, iyi durumda olmadıklarının altını çizerken, "Golü yiyene kadar oyun dengedeydi. Golden sonra da telafi edebilirdik ama ikinci golü yiyip 10 kişi kalınca Fenerbahçe gibi bir takım karşısında işimiz zordu. Buna rağmen ikinci yarıda 10 kişiyle, 11 kişiden daha iyi oynadık. Eksiklerimiz de çoktu, bu yüzden istediklerimizi gerçekleştiremedik ve kaleye gidemedik. Mağlubiyeti hak ettik. Ancak arkadaşlarımızın gerçek kapasitesi bu değil, daha iyi şeyler yapabilirdik. Şimdi yapacağımız tek şey; sakat ve cezalı oyuncularımızın bir an evvel dönmesini bekleyip lige gelecek haftadan itibaren yeniden başlamak. Elbette yukarıya doğru oynamak istiyorsak içeride kazanmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.


Toparlanacaklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Bugün bazı arkadaşlarımız gerçekten düşük tempoda oynadı, bunun böyle olmaması gerekiyordu ama tabii ki Fenerbahçe maçı... En kısa sürede toparlanacağız." dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr