Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece ve Mudanya arasındaki feribot seferlerinin çok öneli bir ulaşım hizmeti olduğunu belirterek; "Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı.

"ÇOK ÖNEMLİ PROJE"

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşecek olan Bursa Deniz Otobüsleri işletmesi (BUDO) Büyükçekmece - Mudanya Feribot Seferlerine başlanıyor.
Feribotların yanaşacağı Büyükçekmece Mimarsinan İskelesi'nde, Büyükçekmece Belediyesi'nce sürdürülen çalışmaların sona ermesinin ardından gerekli izinler alındı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ederek; "Bölge halkımızdan bu yönde ciddi bir talep vardı. Bu talepleri dikkate alarak Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Mudanya ve Büyükçekmece arasındaki feribot hattı projesini hayata geçirdik. İstanbul trafiğini rahatlatması adına, önemli bir ulaşım hizmetini hayata geçirebilmek adına bu proje çok önemlidir. Şimdiden halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE SEFERLERE BAŞLANACAK"

Büyükçekmece - Mudanya hattı ile ilgili bir açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, seferlerin bir iki gün içinde başlayacağı belirterek; "Hedefimiz birkaç gün içerisinde son evrakları tamamlayarak, BUDO ile Bursa Büyükçekmece seferlerine başlatmaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr